Eilandkeukens

De mogelijkheden wat betreft een op maat gemaakte eilandkeuken zijn afhankelijk van de beschikbare ruimte en verschillen dus per woning. Een slimme oplossing binnen een kleine ruimte is om verschillende functies te combineren in het eiland. Door bijvoorbeeld de bar, het fornuis en het werkblad te integreren in het eilandblok profiteert u van een eilandkeuken met voldoende werkruimte en een gezellige zitplek. Een andere optie is een schiereiland waarbij het eiland aan het keukenblok of de muur is verbonden. Zo heeft u toch de voordelen van een eiland maar neemt het minder ruimte in beslag.

Koken & gezelligheid

Eilandkeukens zijn tegenwoordig erg populair. Het eiland vormt de centrale plek in de keuken en is een echte eyecatcher. Eilandkeukens hebben hierdoor een exclusieve uitstraling.
Een eiland is niet alleen handig om aan te koken, maar kan ook als ontmoetingsplek dienen. Ziet u zichzelf hier al heerlijk aan borrelen? Of gezellig samen 's ochtend ontbijten?

Landelijke keukens

Warm & nostalgisch karakter

Laat u inspireren door de landelijke keukens van van der Hulst. Bekijk ons complete aanbod van sfeervolle droomkeukens hier.

Lees meer

Moderne keukens

Strak & tijdloos

Laat u inspireren door de moderne keukens van van der Hulst. Bekijk ons complete aanbod van sfeervolle droomkeukens hier.

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle droomkeukens hier.

Lees meer