Landelijke keukens

Een landelijke keuken is een keuken die authentiek, robuust en warm oogt. Vaak vind je landelijke keukens in gezellige woonkeukens of op woonboerderijen. Kenmerkend voor landelijke keukens is het gebruik van hout als materiaal. De landelijke stijl is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de keukens. Geen enkele stijl straalt dan ook meer warmte uit dan een cottage keuken. De zorgeloosheid die de cottage stijl uitstraalt is vooral te danken aan de neutrale kleuren, vormen en en eerlijke materialen.

Gezelligheid & sfeer

Een landelijke keuken is vaak het kloppend hart van een woning. De afgelopen jaren zijn keukens bij veel gezinnen uitgegroeid tot de meest gebruikte leefruimte. De keukens van tegenwoordig mogen dan wel vooral gezellige leefkeukens zijn, je moet er uiteraard nog altijd wel in kunnen koken.
Bij de indeling van een landelijke keuken is de positionering van kookplaat en spoelbak essentieel. Aangezien dit de basiselementen van de keuken zijn kregen ze reeds van het prille begin een prominente plaats. Moderne apparatuur zoals de frigo, diepvries, microgolf en vaatwasmachine worden best weggestopt om zo het traditionele gevoel te behouden.

Eilandkeukens

Modern & landelijk

Laat u inspireren door de eilandkeukens van van der Hulst. Bekijk ons complete aanbod van sfeervolle droomkeukens hier.

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle droomkeukens hier.

Lees meer

Vrijblijvend advies

Laat u adviseren door een deskundige

Degelijk & persoonlijk keukenadvies, waarbij uw wensen centraal staan. Ontwerp op maat passend bij uw wensen en kookwijze! 

Contact ons