Bijkeukens en meer.

Gemak dient de mens. Hoe fijn is het niet om de wasmachine en droger op hoogte te hebben. Ook dit kunnen we voor u realiseren.
Deze meubelen maken we ook. Met een beetje creativiteit maken we ook een garderobe of tv meubel voor u.
Laat u inspireren door de foto's en samen verzinnen we dan een passende oplossing voor bij u thuis.

Laat u inspireren

Bij de keuken

In de buurt van de keuken bevinden zich allerlei ruimtes. Deze betrekken we ook bij de keuken. Dan kunt u denken aan de garderobe bij binnenkomst. Met wat laden of kastruimte voor de wanten en mutsen. Uiteraard de jassen, tassen en schoenen. En in de woonkamer maken we een leuk tv meubel, dressoir, voorraadkast, boekenkast, wandmeubel. Tevens leveren we een modern onderstel voor de eettafel met hetzelfde blad als op de keuken of juist afwijkend voor de afwisseling. Op zolder, garage of aparte kamer doen we de wasmachine en droger op hoogte plaatsen met daarbij een kast voor de strijkplank en wat bergkasten. U ziet er is meer mogelijk bij Gebr. van der Hulst. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

TV MEUBEL

Wij de sfeer van de keuken kunnen doortrekken naar de woonkamer. Een tv meubel, salon-eettafel, dressoir, garderobbe/kapstok ook maken met de materialen van de keuken. Zie ook foto's

TOILETKAST

Zoek een leuk front uit en we leveren een minder diepe bovenkast voor boven het toilet. Handig voor de toiletrollen, schoonmaakmiddelen, luchtverfrisser. Opgeruimd staat netjes.

SCHOENENLADEN

U kent dat wel. Allemaal schoenen onder de kapstok. We leveren ook ladekasten waar de schoenen inpassen. Lekker opgeruimd en overzichtelijk.

BUREAU

We nemen een onderkast met lade(n) plus een leuk blad met een wand of 2 poten en u heeft een leuk bureau voor uzelf of 1 van de kinderen. Laat u fantasie gaan of anders bedenken wij het.

Vragen of advies? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op