Lades & Opbergmogelijkheden

Er zijn heel veel opbergmogelijkheden. Lades zijn de laatste jaren zeer populair geworden doordat er een hoop inpast en nog belangrijker is dat het er weer uithalen veel makkelijker gaat als bij een kast met planken.
Tevens zijn er dan voor in de lades handig inzetten als bestekbakken, antislipmatten enz. Deze zie je natuurlijk niet omdat in de showroom de keukens gesloten zijn maar bij het open doen van de lades zie je vaak al meer.
Op de foto's ziet u een deel van wat er allemaal te koop is.

Laat u inspireren

Opgeruimd staat netjes!


In een keuken is het vaak van belang dat uw spullen netjes zijn opgeruimd. Alles heeft z'n plek en is in de hitte van de strijd weer terug te vinden.
De logistieke problematiek begint vaak met de grote items, zoals potten, pannen en apparatuur. Dat is gelukkig eenvoudig op te lossen met een goed geplande keuken, incl. de nodige opbergruimte. Onze keuken Expert Frenk de Groot helpt u er graag bij om de juiste keuzes te maken

Antislipmatten

Zijn kunststof matten voor in een lade zodat de spullen erin niet of nauwelijks verschuiven.

Bestek inzet

Soms is 1 inzet te weinig en 2 teveel. U kunt dan ook een kleinere nemen met een anti slipmat eronder. De plaats ernaast gebruikt u dan voor andere spullen.

Wist u dat ?

Wij ook vloeren verkopen. PVC-Laminaat-parket-tapijt-vinyl-trapbekleding-keramische tegels enz.

Afvalemmers

Er bestaan tegenwoordig ook grote inbouwafvalbakken. Vaak denkt men dat het alleen kleine emmers zijn. Vraag naar de mogelijk heden in de winkel.

Vragen of advies? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op