Landelijke keukens

Een landelijke keuken is een keuken die authentiek, robuust en warm oogt. Vaak vind je landelijke keukens in gezellige woonkeukens of op woonboerderijen. Kenmerkend voor landelijke keukens is het gebruik van hout als materiaal. De landelijke stijl is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de keukens. Geen enkele stijl straalt dan ook meer warmte uit dan een cottage keuken. De zorgeloosheid die de cottage stijl uitstraalt is vooral te danken aan de neutrale kleuren, vormen en en eerlijke materialen.

Laat u inspireren

Gezelligheid & Sfeer

Bij een landelijke keuken denk je meteen aan een gezellige keuken. Sfeervol, warm en fijn om naar te kijken. 20 jaar terug was dat vaak vanille, maisgeel, rood, donker en duivenblauw, groen. En tegenwoordig zie je veel houtkleurige fronten. Bij een landelijke keuken denk je vaak aan een kaderdeur. Leuke greep of knop en heeft de keuken een warme uitstraling. Ook vrijstaande tussenbouw fornuizen zie je vaak terug in dit type keuken. Ondanks dat de mode op dit moment veelal modern en strak is zijn er toch mensen die hiervoor kiezen. Een porceleinen spoelbak, kraan met knoppen. Zelf quooker heeft een kraan ontworpen voor dit soort keukens. Gezelligheid kent geen tijd.

WIST U DAT ?

Wij ook keukens in 1950 NCS kleuren kunnen leveren. In zijdeglans, structuurlak als hoogglans. 

ACHTERWANDEN

Vroeger waren dat standaard tegels. Nu zijn er heel veel soorten gladde wanden welke de laatste jaren populair zijn geworden. Al dan niet met opdruk van allerhande voorstellingen.

WERKBLADEN

Er bestaan veel soorten werkbladen. Duits kunststof, Nederlands kunststof, graniet, composiet, decor top, fenix, top core, rvs, hout, glas, keramiek, dekton. Kom eens kijken naar de mogelijkheden.

QUOOKER - CUBE

De kokend waterkraan is niet meer weg te denken in de keuken. Nu heeft quooker ook een gefilterd koud water systeem incl: bruisend koolzuur indien gewenst. Hij staat in onze showroom aangesloten.

Vragen of advies? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op