Moderne keukens

Onze moderne keukens weerspiegelen de hang naar een moderne, strakke vormgeving. Bij van der Hulst begrijpen we wat u als liefhebber van moderne keukens aanspreekt: strakke lijnen, moderne materialen en een gladde afwerking. Een moderne keuken koopt u niet zomaar en niet bij een willekeurige keukenzaak. Laat u informeren over de mogelijkheden, bijpassende kleuren en verrassende opstellingen. Wij adviseren uw vrijblijvend!

Laat u inspireren

Trendy & modern

Moderne designkeukens zijn helemaal afgestemd op de actuele trends. Het ontwerp kenmerkt zich door rust, eenvoud en lange lijnen. Een voordeel van deze lange lijnen: hierdoor ontstaan erg brede korflades met zeer veel opbergruimte. Moderne keukens zijn uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur, strakke kranen en brede lades en kasten. Verder hebben moderne keukens de optie voor een paar echte eye-catchers zoals een grote afzuigkap, een kookeiland, een wijnklimaatkast en ingebouwde spotverlichting.

FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een echt familiebedrijf. Met alle voordelen en een persoonlijke benadering.

KLANTTEVREDENHEID

Onze recensies spreken voor zich.

VOOR IEDEREEN

Wij kunnen zowel starters als mensen met een wat ruimer budget helpen. Onze adviseurs helpen u graag.

ONTZORGEN

Een hele kleine verbouwing of juist een grote. Zelf dingen willen doen of juist helemaal niets. Het kan allemaal. Van der Hulst is het aanspreekpunt en wij regelen voor u wat u wilt. Ontzorgen. 

Vragen of advies? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op